20 Aralık 2018 Perşembe

Sosyal Medya Takip Programı



Gönderinizi Oluşturun

_
Tüm hesaplarınızda aynı anda paylaşabileceğiniz gönderiler oluşturabilirsiniz. Bunun için isterseniz bilgisayarınızda veya telefonunuzda var olan hazır bir resmi kullanın, isterseniz Online Tasarım aracımızda kendinize yeni bir afiş oluşturun.

Online Tasarım

_
Online Tasarım aracımız ile çok basit bir şekilde profesyonel tasarımlar oluşturabilirsiniz. Hiç bir grafik veya kodlama bilgisine ihtiyacınız olmadan üst düzey tasarımlar yapabilirsiniz.

Seçiminizi Yapın

_
Gönderim yapacağınız sosyal medya hesaplarını seçin. İstediğinizi seçmekte özgürsünüz. Seçiminizi yaptıktan sonra “Gönder” tuşuna basarak anlık olarak tüm sosyal medya hesaplarınıza gönderi yapabilirsiniz.

Gönderi Planla

_
İsterseniz gönderinizi ileriki bir tarihte gönderilmek üzere planlayabilirsiniz. İsterseniz tek bir tarih için isterseniz tekrarlayan tarihler için. Örneğin: Her Pazartesi saat 16:30 gibi.. ( Gönderi planlama şu anda sadece Facebook ve Twitter içindir. diğer sosyal medya kanalları ile ilgili görüşmelerimiz sürmektedir

Arkanıza yaslanıp Kahvenizi için 🙂

_
Sistemimiz planladığınız gönderileri istediğiniz tarih ve saatte sosyal medya hesaplarınıza gönderecektir. Size tasarruf ettiğiniz para ve zamanı istediğiniz gibi harcamak kalıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder